Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

reje net

Brug et rejenet og fang nok til en hel rejemad

Der er større chance for at fange rejer med et rejenet også kaldet et reje strygenet. Et rejenet stryger du hen langs bunden, deraf navnet reje strygenet.

Se vores udvalg i rejenet og reje strygenet herunder:

Pris fra
400,00 DKK
Model/varenr.: D2725

Opskrift på en rigtig søstærk rejemad

Når du først har fået fyldt dit rejenet med en god portion rejer, skal de nydes ombord på båden.

Ingredienser:

  • 1 stk. lækkert lyst brød.
  • 300 g. frisk fangede rejer (4 personer).
  • Iceberg salat eller hjertesalat.
  • 1 bundt dild
  • 2 stk. citroner
  • Mayonnaise (selvrørt eller rigtig god kvalitet)
  • Store tomater til flotte skiver.
  • Smør til brødet og til stegningen.
  • Salt og peber
  1. Køb et lækkert lyst brød hos den lokale bager.
  2. Skær brødet i skiver og rist det forsigtigt i lidt smør på panden og drys det til sidst med lidt havsalt.
  3. Hak dild og brug halvdelen af dilden i en god mayonnaise.
  4. Mariner din salat med lidt olivenolie, citronsaft, balsamico og salt og peber. (måske en lille snert honning og sennep, alt efter smag).
  5. Smør med den lækre mayonnaise og læg salaten på brødet.
  6. Vend rejer i resten af den hakkede dild og anret dem ovenpå de skiveskåret tomater.
  7. Til sidst drys med lidt citronskal og læg et par citronbåde ved siden af rejemaden.

Velbekomme - Nyd den i et godt selskab med en god let øl eller et godt glas hvidvin.