segway Ninebot E10 Zing EL-Løbehjul

Model/varenr.: E10

Bemærk: Dette er en demo-model.

KickScooter Zing E10 Ninebot powered by Segway er det første el-løbehjul, som Segway har designet specielt til større børn. og det er kort fortalt en forbedret udgave af E8 modellen.

Designet skiller sig ud og der er selvfølgelig lys i forskellige farver nedenunder der viser hvad hastighedsmode der er valgt. fast lys eller skiftene på turbomode.

Takket være 8,4 kg vægten er E10 let at opbevare i bilen eller at tage med på offentlig transport. De store robuste hjul og stødabsorberingen på front og bag gør turen så behagelig som mulig.


1.899,00 DKK
1.999,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

KickScooter Zing E10 Ninebot powered by Segway

Med en maks. hastighed på 16 km/t kan du tage i skole meget hurtigere end ved at gå. 10 km rækkevidden giver dig masser af køremuligheder. E10 tilbyder 3 forskellige tilstande - sikker tilstand, cruise-tilstand og turbotilstand. Den sikre tilstand begrænser tophastigheden til 10 km/t, cruise-tilstanden fjerner behovet for at bruge gashåndtaget (du skal bare sparke i gang og køre), og turbohastigheden fjerner behovet for at sparke for at nå den maksimale hastighed.
E10 er udstyret med 3 uafhængige bremser - hånd-, fod- og regenerativ bremsning når gassen ikke er aktiveret. En af scooterens mange sikkerhedsfunktioner er det skridsikre fodbræt, der giver en mere sikker køreoplevelse.
Den elektriske scooter er udstyret med Smart Battery Management System, der monitorerer batteriydelsen og sikrer at ingen kræfter går til spilde. Det forhindrer overopladning, afladning, kortslutning og endda overophedning.
Batteriet er placeret i fodbrættet, hvilket holder tyngdepunktet lavt og giver komfortabel styring. 

Bemærk vi har 2 forskellige variationer. 

  • Demo der har været pakket ud og stået i butikken eller helt ny.
  • Derfor er der også forskellige priser. vælg den du gerne vil have i menuen.
  • Der følger alt til begge varianter, kasse, lader mm.

De fleste El-løbehjul tåler kun meget begrænset fugt/vand så derfor anbefales det at man ikke anvender et El-løbehjul i regnvejr og at man altid stiller det i tørvejr når det ikke anvendes. I tilfælde af fugt/vand i motoren og elektronikken dækker garantien ikke. Skulle man ved et uheld have kørt i regnvejr anbefales det at man stiller El-løbehjulet ind i et opvarmet rum for at få det tørret så hurtig som muligt og derved minimere risikoen for at El-løbehjulet tager skade.

Fører specifikationer
Anbefalet alder 8-14 år
Max vægt fører 50 Kg.
Diverse specifikationer
Opladningstid 4 timer
Godkendelser Godkendt til offentlig vej
Maks hastighed 16 km/t
Antal hjul 2 hjul
Hjulmateriale Gummi
Støtteben Ja
Gummigreb Ja