Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Vandsport til firmasport, teambuilding og events

Alt til vandsport - firmasport, teambuilding og events!

Fest, event, firmafest eller grill party på stranden, der ryster kollegaer og venner sammen - Ja TAK!

Vi kan tilbyde kraftige holdbare Tubes fra 2 -12 personer, Raketbåde, bananbåd fra 3 - 20 personer - Alle i en tyk og kraftig kvalitets PVC, så den kan holde til de helt vilde ture på vandet. Alle Tubes er udstyret med ekstra komfort håndtag, så man ikke får ondt i fingrene.

 

Se vores udvalg i vandsport til firmasport, teambuilding og events herunder:

Populær
-23%
499,00 DKK
649,00 DKK
Du sparer: 150,00 DKK
Model/varenr.: S19635
Populær
2.508,00 DKK
Model/varenr.: S18251
Populær
2.273,00 DKK
Model/varenr.: S20244
Model/varenr.: S18257
Model/varenr.: S19377
Model/varenr.: S18259
Populær
Model/varenr.: S18260

Tubes, Bananbåde, Multiriders i lange baner - mere sjov på vandet!

Tidligere har tubes primært været brugt af eventarrangører til f.eks. polterabend og firmaarrangementer, men flere og flere privatpersoner har fået øjnene op for den underholdning, en tube kan give. Så nu behøver du ikke længere, at tage sydpå for at opleve fart og spænding. Køb en tube i dag og bliver sommerens helt store helt.

Hos Marinelageret.dk har vi samlet et stort udvalg af store og små Tubes, Wave Duo Tube, Insane Tube, Funtube, Lazy Days Tube, Tube Spoon, Open Tube, Lets Go, Wing, Wild Bob, Endless Ride m.fl.

Vandsportsudstyr

Vandsportsudstyr i kraftig PVC med store ventiler og ekstra siddekomfort!

Har du Eventet, Firmafesten eller den helt store sommer grill aften på stranden, så har vi udstyret til at gøre dagen, festen eller teambuilding kurset en tak sjovere! Spænd den store roterende Endless Ride Tube efter speedbåden og se dine venner forsøge at holde sig fast imens de suser gennem bølgerne eller hvad med at sidde side om side med chefen i en Lets Go Tube, her kan i både få den forlæns og baglæns. 

Pump din tube ordentligt og den holder længere!

Hvis du ikke har pumpet din tube tilstrækkeligt, udsætter du både tube, line og båd for unødvendig slidtage. En korrekt oppustet tube give mindre vandmodstand og en endnu bedre oplevelse. Når et voksent menneske sidder i en korrekt pumpet tube, skal den kun synke ganske få centimeter.

Putter man omvendt for meget luft i, risikerer man at skade svejsningerne. Husk også at solskin og koldt vand kan påvirke hårdheden i Tuben.

Vigtigt! Overskrid aldrig det antal af løbere tubelinen er beregnet til. Linernes arbejdesbelastning er dimensioneret til løbere på ca. 75 kg.

Husk max fart er 22 knob, samt at man starter langsomt op i fart.