SeaStar Autopilotpumpe 12V 27 Cm3/sek

Model/varenr.: CAP1233

Autopilotpumpe 27 Cm3/sek 12 Volt i mærket Seastar.

9.199,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

SeaStar autopilotpumpe 12V 27 Cm3/sek

Autopilot pumpe som kan anvendes selvstændigt eller kobles sammen med SeaStar Power Assist. Kapacitet: 27 Cm3/sek. Passer til cylinder med volumen mellem 201-345 cm3

Seastar autopilotpumper er anerkendte for deres pålidelighed og ydeevne inden for marineindustrien. Disse pumper spiller en afgørende rolle i automatiseringen af bådens styring, hvilket sikrer præcis navigering og komfort for besætningen. For at opretholde optimal funktion og forlænge levetiden på Seastar autopilotpumper er korrekt brug, vedligeholdelse og pleje nødvendige.

Brug af SeaStar autopilotpumpe 12V 27 Cm3/sek

Funktionalitet: SeaStar autopilotpumpen fungerer ved at konvertere elektriske signaler fra autopilotens kontrolenhed til hydraulisk tryk, som styrer bådens ror. Pumpens kapacitet på 27cc/min sikrer hurtig og præcis reaktion på styresignaler.

Anvendelse:

  1. Integration: Pumpen er kompatibel med SeaStars hydrauliske styresystemer og de fleste autopilotsystemer på markedet. For korrekt funktion skal den integreres med autopilotens kontrolenhed.
  2. Aktivering: Når autopiloten er aktiveret, modtager pumpen signaler fra kontrolenheden baseret på input fra navigationssensorer (f.eks. GPS). Pumpen justerer det hydrauliske tryk for at dreje roret og holde båden på den ønskede kurs.

Montering af SeaStar autopilotpumpe 12V 27 Cm3/sek

Forberedelse:

  1. Placering: Vælg en tør og godt ventileret placering tæt på det hydrauliske system. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads til installation og vedligeholdelse.
  2. Strømforsyning: Sikr, at der er en passende 12V strømforsyning til pumpen. Brug marine-godkendte kabler og sikringer.

Installationstrin:

  1. Monteringsbeslag: Fastgør pumpen til en solid overflade ved hjælp af de medfølgende monteringsbeslag.
  2. Hydraulikslanger: Tilslut pumpens hydraulikslanger til bådens eksisterende hydrauliske styringssystem. Sørg for, at alle forbindelser er tætte og fri for lækager.
  3. Elektriske Tilslutninger: Tilslut pumpen til autopilotens kontrolenhed og strømforsyningen i henhold til SeaStars installationsvejledning. Sørg for korrekt polarisering og sikre forbindelser.
  4. Test: Efter installationen skal systemet testes for at sikre korrekt funktion. Kontrollér for lækager og verificér, at pumpen reagerer korrekt på autopilotens kommandoer.

Vedligeholdelse af SeaStar autopilotpumpe 12V 27 Cm3/sek

Regelmæssig Inspektion:

  • Visuel Inspektion: Udfør regelmæssige visuelle inspektioner af pumpen og dens tilslutninger for at opdage tegn på lækager, slid eller skader.
  • Hydraulikslanger: Kontroller slanger og forbindelser for revner, slid eller løse forbindelser. Udskift om nødvendigt beskadigede dele.

Rengøring:

  • Udvendig Rengøring: Rengør pumpens ydre overflader med en blød klud og ferskvand for at fjerne salt, snavs og andre forurenende stoffer. Undgå at bruge aggressive rengøringsmidler, der kan beskadige komponenterne.
  • Intern Vedligeholdelse: Sørg for, at hydraulikvæsken er ren og fri for forureninger. Skift væsken i henhold til producentens anbefalinger.

Smøring:

  • Bevægelige Dele: Smør eventuelle bevægelige dele i henhold til producentens specifikationer for at sikre jævn drift og forlænge pumpens levetid.

Forebyggende Vedligeholdelse:

  • Lækagekontrol: Kontroller systemet regelmæssigt for lækager. Eventuelle lækager skal straks repareres for at forhindre tab af hydraulikvæske og reduceret ydeevne.
  • Systemtest: Udfør regelmæssige systemtests for at sikre, at pumpen fungerer korrekt og reagerer præcist på autopilotens kommandoer.