Jabsco Bøjning m/ventil

Jabsco Bøjning med ventil er en nødvendig komponent designet til at sikre problemfri funktion og pålidelighed i toiletinstallationer, der er placeret ved eller under vandlinjen. Denne innovative bøjning er specifikt udviklet til at forhindre hævertvirkning, hvilket eliminerer risikoen for, at vand suges tilbage i systemet og dermed opretholder sanitære standarder.

Pris fra
429,00 DKK
Lager:

Den medfølgende ventil er afgørende for at forhindre tilbagesugning af vand. Denne funktion sikrer, at vandet forbliver i systemet og ikke trænger tilbage i toilettet eller i vandforsyningen. Dette er særlig vigtigt for installationer, der befinder sig ved vandlinjen eller under denne, hvor risikoen for hævertvirkning er større.

Jabsco Bøjning med ventil er tilgængelig med forskellige studse, hvilket giver dig mulighed for at vælge den passende tilslutning i overensstemmelse med dine specifikke krav og installationens behov. Dette produkt kombinerer holdbarhed, effektivitet og avanceret teknologi for at sikre, at din toiletinstallation fungerer optimalt og opfylder de højeste standarder for hygiejne og sikkerhed. Vælg Jabsco Bøjning med ventil for at sikre pålidelig og fejlfri drift i din toiletinstallation ved eller under vandlinjen.

spacer