Jabsco Indtags tætning & indtag knæ 58107-1000

Model/varenr.: 1072000-5

Jabsco Indtags tætning & indtag knæ 58107-1000 udgør en uundværlig komponent for optimal ydeevne og vedligeholdelse af dit marine toilets indtagsventil. Denne tætning og indtag knæ enhed er designet med nøje omhu og præcision af Jabsco for at sikre en tæt forsegling og effektivt forhindre lækager eller korrosion ved indtagsventilen.

255,00 DKK
Lager: På lager

Denne enhed, med det præcise reservedelsnummer 58107-1000, er velegnet til forskellige Jabsco toiletmodeller og er konstrueret med holdbare materialer for at modstå de udfordringer, der følger med et maritimt miljø. Diameteren og dimensionerne er nøje afstemt for en nem integration i eksisterende installationer.

Installer denne Indtags tætning & indtag knæ enhed for at bevare og forbedre dit toilets pålidelighed. Originalt reservedelsnummer 58107-1000 sikrer, at du får en del, der opfylder Jabsco's strenge kvalitetsstandarder. Uanset om du udfører reparationer eller foretager en opgradering, er denne enhed afgørende for at opretholde et velfungerende indtagsventilsystem og sikre, at dit toilets ydeevne forbliver på toppen. Investér i denne nøglekomponent for at bevare din båds sanitære system i optimal stand.

spacer