Pumperørssæt komplet 29051-2000

Model/varenr.: S004.29051-2000

Pumperørssættet, fuldstændigt med reservedelsnummer 29051-2000, udgør en afgørende komponent til både ældre og nyere modeller af JABSCO toiletter. Dette komplette sæt er designet med omhu og præcision for at opnå optimal ydeevne og holdbarhed i hele din toilets levetid. Med en universel kompatibilitet til både gamle og nye JABSCO toiletter er dette sæt ideelt til reparationer eller opgraderinger.

320,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e)

Pumperørssættet er nøje konstrueret for at imødekomme de krav, der stilles i marine miljøer, og det sikrer problemfri funktion og pålidelig pumpning. Den alsidige anvendelse gør det lettere for både erfarne bådsejere og nybegyndere at vedligeholde eller forbedre deres sanitetsløsning.

Originalt reservedelsnummer 29051-2000 er en garanti for kvalitet og overlegenhed, da det sikrer, at du får præcis den reservedel, som JABSCO anbefaler. Med dette pumperørssæt investerer du ikke kun i reparationer, men også i en fremtidssikret løsning, der opfylder de højeste standarder for marine sanitet. Opgrader dit toilets ydeevne med dette komplette pumperørssæt og nyd pålidelig og effektiv funktion om bord på din båd.

spacer