Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Varmvandsbeholder

Sigma har mere end 30 års erfaring i produktion af varmtvandsbeholdere

Dette har resulteret i en gennem-rationaliseret produktion af højisolerede topkvalitets beholdere, hvor kun de bedste materialer anvendes. Alle materialer der har kontakt til vand er 316 rustfrit stål. Varmvandsbeholderen opvarmer vandet ved tilkobling til bådens kølevandssystem eller evt. bådens centralvarme anlæg eller via det indbyggede 800W varmelegeme. Beholderne leveres med kabel, strømstik for 220V, sikkerhedsventil og 800W varmelegeme. I løbet af 30-40 minutter er vandet opvarmet til kølevandstemperatur (20L tank) 40-50 minutter (40L tank).

Se vores udvalg i varmvandsbeholdere herunder:

INFO: Varmt vand udtages altid i toppen og koldt vand påfyldes altid i bunden på en varmtvandsbeholder.
Lodret montering: Medfølgende rør monteres i varmtvandsudtag.

Model/varenr.: W16059-20

Opvarmningen af forbrugsvandet

Opvarmingen foregår enten via motorens kølevand, alternativt gennem oliefyr med centralvarmestreng, eller via den indbyggede elpatron på 1200W.

Varmtvandsbeholderen er naturligtvis udstyret med en justerbar sikkerheds termostat.

Det er endvidere muligt at montere shuntventil for minimering af forbruget, af det varme vand.

4.287,00 DKK
349,00 DKK