Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

skaerevaerktoej

Gå ikke ned på det rette udstyr!

En god skarp saks til glasfiber arbejdet er et rigtig godt valg, hvis projektet skal lykkes. Vi har flere forskellige skæreværktøj, både til kevlar materialer og elektriske klippemaskiner, hvis man vil aflaste fingrene lidt.

Se vores udvalg i skæreværktøj herunder:

Model/varenr.: HF22203

God professionel glasfiber saks af høj kvalitet. Når du skal klippe i glasfiber eller kulfiber er det vigtigt at du bruge en saks der kan skære igennem firberne og give en fin kant, samtidig med at den bevarer sit skær. Denne Saks 1920NP-10 glasfibersaks er støbt i ét stykke og ligger godt i hånden samt giver en god balance når du skal klippe igennem genstridige fibre. Saksen er robust og forbliver skarp i lang tid. Længden på selve skæret er ca. 9 cm og fuld længde er ca. 21,5 cm. De krombelagte skær er rustbeskyttede.

485,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF21186

Elektrisk/batteridrevet glasfibersaks

2.015,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF22201

God professionel kevlar/armidsaks af høj kvalitet. Når du skal til at klippe i glasfiber kulfiber og kevlar/armid væv er det meget vigtigt at du bruger en saks der kan skære godt igennem firbrene og give en fin kant, samtidig med at den bevarer sin glans. 

670,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)