Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

slipmidler

Her finder du alt i slipmidler til bådprojektet!

Marbocote Fastcote anvendes med en simpel påføringsteknik, Marbocote Fastcote er specielt formuleret til at af forme åbne forme af glasforstærket polyester, vinylestere og epoxy`er. Fastcote efterlader en højglans finish ud fra en enkel påføring og uden brug for polering.

Se vores udvalg i slipmidler herunder:

Model/varenr.: HF87102

Marbocote mould cleaner, en ren form er meget vigitg for at muligøre en semi-permanent form frigivelse og for at give maksimal ydeevne. Marbocote Mould Cleaner er en blanding af organiske opløsningsmidler designet til at gøre form rengøring så let og effektivt som muligt.

652,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF87100

Marbocote 227CEE er et almindeligt semi-permanent formfrigørelsesmiddel. Marbocote 227CEE er designet til at frigive de fleste termohærdende polymerer (undtagen isocyanatbaserede polymerer og siliconer. 227CEE anvendes typisk til at frigive ikke-gelcoated kompositmaterialer. Produktet opnår en hurtig tør overflade og hærder ved rumtemperatur. Som med alle produkter i Marbocote serien, når den er hærdet, giver 227CEE mange afformninger, før ny påføring er påkrævet.

1.922,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF87103
Marbocote Fastcote anvendes med en simpel påføringsteknik, Marbocote Fastcote er specielt formuleret til at afforme åbne forme af glasforstærket polyester, vinylestere og epoxyer. Fastcote efterlader en højglans finish ud fra en enkel påføring uden brug for polering.
2.823,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF54112

Formvoks på spray, allround brug, silicone fri, kan anvendes på epoxy, polyester og polyurethane resiner op til max. 120°. Formvoksen sprayes på og poleres efter med en ren bomuldsklud indtil der opnås højglans effekt. Nye forme vokses 2-3 gange inden de tages i brug. Herefter poleres formen og afdunster i nogle timer. Rækkeevnen er 15-20 gr. pr. m2. Rækkeevnen for sprayen er ca. 13-18 m2.

262,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF54113
Formvoks polerbar, voksen kan tåle en temperatur op til 177°, også epoxy kompatibel.
358,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF54117
Formvoks polerbar, allround brug, epoxy kompatibel. Voksen påføres med en blød bomuldklud i cirkelbevægelser. Efter 10 min. poleres overfladen med en ren tør bomuldklud indtil der opnåshøjglans effekt. Nye forme vokses 2-3 gange før ibrugtagning. Herfeter poleres og afdunster formen i nogle timer inden den tages i brug. Rækkeevnen er ca. 15-20 gr. pr m2 - rækkeevne for dåsen er ca. 11-15 m2.
315,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF87101
Marbocote Mould Sealer er anbefalet til forsejling af mikro-porøsitet på alle formoverflader inden påføring af form voks. Efter afrensning af formen påfør 2 lag sealer for forsejling af formoverfladen.
697,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)