International CRUISER 250 Bundmaling

International CRUISER 250 Bundmaling er den ultimative løsning til at opretholde din båds ydeevne og æstetik med enestående bundmalingsegenskaber. Tilgængelig i smukke farver som sort, navy, rød og blå, giver CRUISER 250 en dyb og intens farve på din båds skrog takket være tilstedeværelsen af kobberoxid. Denne bundmaling er specielt designet til at fungere sammen med Gelshield 200 eller Gelshield Plus primer, og brugen af fortynder nr. 3 sikrer optimal fortynding og påføring.

Pris fra
379,00 DKK
Lager:

International CRUISER 250 Bundmaling

CRUISER 250 er velegnet til både sejl- og motorbåde og tilbyder enestående beskyttelse mod begroninger året rundt under næsten alle forhold, med undtagelse af de mest krævende. Den polerende egenskab sikrer en ensartet bundmalingsegenskab, mens din båd er i bevægelse, hvilket bidrager til at opretholde dens ydeevne og brændstofeffektivitet.

Uanset om du foretrækker en dyb sort, elegant navy, levende rød eller indbydende blå farve til din båds skrog, tilbyder CRUISER 250 Bundmaling et bredt udvalg af farver og størrelser, herunder 0,75L og 2,5L, så du kan vælge den perfekte mængde til dine behov. Med CRUISER 250 kan du være sikker på at få enestående beskyttelse og æstetik til din båd i lang tid fremover.

spacer