-20%

International GELSHIELD 200 Epoxyprimer SÆT

International GELSHIELD 200 Epoxyprimer er den ultimative løsning til hurtig tørring og effektiv beskyttelse af glasfiberoverflader. Denne to-komponent epoxyprimer er designet til at bekæmpe osmose og kan bruges ved lave temperaturer helt ned til +5°C, hvilket gør den ideel til forskellige vejrforhold.

Pris fra
319,00 DKK
399,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK
Lager:

International GELSHIELD 200 Epoxyprimer

Med mulighed for at vælge mellem to farver, grå og grøn, sikrer GELSHIELD 200 optimal dækning og æstetik. Det skal bemærkes, at både base og hærder skal købes separat for at opnå den bedste ydeevne. Denne epoxyprimer er en del af International-serien og leverer pålidelig beskyttelse og holdbarhed.

Vigtigt at bemærke er, at GELSHIELD 200 ikke kan males ovenpå 1-komponentprodukter, og det anbefales at bruge fortynder nr. 7 for optimal fortynding og påføring. Uanset om du beskytter din båd mod osmose eller ønsker en pålidelig primer til lave temperaturer, er International GELSHIELD 200 Epoxyprimer det ideelle valg for professionel kvalitet og langvarig beskyttelse af dine glasfiberoverflader.

spacer