Primer spraymaling grå til motor maling

Model/varenr.: 1630530

TK Primer Spraymaling i grå nuance er en uundværlig løsning til forbedret hæftning og omfattende korrosionsbeskyttelse på din motor. Denne avancerede primer er designet til at skabe en stærk og pålidelig bund for efterfølgende motorlakering, hvilket sikrer en langvarig og professionel finish. Den grå farvetone tilføjer ikke kun et æstetisk element til din motor, men fungerer også som en effektiv base for farven, hvilket resulterer i et mere ensartet og holdbart resultat.

165,00 DKK
Lager: På lager

Den 400 ml store spraydåse gør påføringen nem og bekvem, og den giver en jævn dækning for optimal beskyttelse. Denne primer er specielt udviklet til at forbedre hæftningen mellem motoroverfladen og den efterfølgende lakering, hvilket reducerer risikoen for afskalning og slid over tid.

TK Primer Spraymaling er et vigtigt skridt i motorvedligeholdelse og opgradering, da den ikke kun forbedrer udseendet, men også bidrager til at forlænge motorens levetid ved at give en pålidelig barriere mod korrosion. Investér i denne grå primer for motorlakning for at sikre, at din motor forbliver beskyttet og ser professionel ud, uanset om det er på land eller på vandet.

spacer