Adaptor til dobbeltsidet lammeuld

Model/varenr.: R-565

Vi introducerer  Renskib Adaptor til dobbeltsidet lammeuld - den nødvendige forbindelse mellem din polermaskine og Renskib polerrondel. Designet til at bruges sammen med vores dobbeltsidede lammeuldsrondel, sikrer denne adaptor, at rondellen holdes en smule på afstand af maskinen. Dette forhindrer gevindet i at stikke igennem rondellen og potentielt ridse overfladen under polering.

224,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Renskib Adaptor er konstrueret til at passe til de fleste polermaskiner, og dens gevind er skræddersyet til at matche Renskib polerrondel i ren uld. Denne adaptor er et nøgleelement for en sikker og effektiv polering af din båd eller andre overflader.

Vores erfaring inden for polering af både giver os et solidt grundlag for at levere pålidelige og brugbare produkter som denne adaptor. Vi er her for at hjælpe og støtte dig i dine poleringsprojekter. Har du brug for råd eller tips om, hvordan du bedst polerer din båd, er du mere end velkommen til at kontakte os. Invester i kvalitet og brug Renskib Adaptor til en problemfri og skånsom polering af dine værdifulde overflader.