Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Affugtning af baaden

Fugt i båden - Affugtning af båden hjælper dig

Kondens, fugt og dårlig lugt er med til at skabe et dårligt indeklima, men resulterer ofte i skimmelsvamp og korrosionskader, hvis man ikke gør noget ved problemet. Det er vigtigt, at man affugter sin båd når den kommer på land og der findes flere forskellige løsninger på problemet. Der findes mange forskellige slags fugtfjerner til båden, vi har samlet et udvalg til dig, som vi god erfaring med.

 

Herunder vores produkter til affugtning af båden:

45,00 DKK
Model/varenr.: 04.1730

Fjerner effektivt fugt og mindsker risikoen for mug og dårlig lugt. Den er idéel til at bruge i båden ved vinteropbevaring. Leveres i praktisk forpakning med komplet fugtopsamler/bøtte.

39,00 DKK

Fugtfjerner 1 kg. Den nye affugter Absodry ® gør alting tør! Eliminerer kondens, fugt og muggen lugt. forbygger udbredelsen af ​​svampen, allergi over andre former for allergi gener. smart design: Kan brugers i båden, badeværelser, brusere osv. Absodry ® affugtere arbejde fra omkring 50% relativ luftfugtighed.

Pris fra
61,00 DKK
Model/varenr.: 04.1731

Din fugtfjerner bør efterses efter 30-60 dage. Hvis vandbeholderen er godt fyldt, skal vandet tømmes og virkningsstoffet skiftes ud.
Fjerner effiktivt fugt og mindsker risikoen for mug og dårlig lugt. Idéel til at bruge i båden ved vinteropbevaring

19,00 DKK
-23%
Model/varenr.: 10.0000

5 Liter affugter til båd, campingvogn, sommerhus, kælder osv.

1.999,00 DKK
2.599,00 DKK
Du sparer: 600,00 DKK