Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

AIS klasse A

Automatic Identification System klasse A til de større skibe

Indenfor AIS systemer findes der 2 klasser man skelner imellem - Klasse A og Klasse B. Som en tommelfingerregel kan man sige, at Klasse A er til skibstrafikken, og Klasse B er til lystbåde.

Klasse A er den obligatoriske AIS, som skibsfarten skal have, mens klasse B er frivilligt. Klasse A får prioritet på sendefladen, således at de store skibe altid vil kunne sende deres signaler, selv i trafikerede farvande (Øresund, bælterne o.lign.) hvor der nogen gange kan være meget VHF AIS trafik. I praksis vil man dog altid kunne få sit eget klasse B signal igennem, selvom den måske godt kan tøve en anelse med opdateringer.

Se vores udvalg i AIS klasse A enheder herunder:

Model/varenr.: SIG-ATA100

ATA100 Klasse A AIS Transponder er er fuldt typegodkendt og designet som et hjælpemiddel til kollisionsforebyggelse. Denne kompakte enhed er i stand til at udveksle dynamiske og statiske skibsdata med andre AIS-systemer. Real-time marine traffc-oplysninger fortolkes løbende ved hjælp af en kraftig intern prossesor og vises på en 7" LCD farveskærm med hurtig-respons. AIS-meddelelses funktionen er nem at bruge, hvilket sikrer, at sikkerhedsrelaterede meddelelser hurtigt kan leveres eller modtages af brugeren med meget lidt indsats. En øjeblikkelig besked og alarmfunktion giver øjeblikkelig meddelelse om ethvert potentielt problem eller farer, herunder Ocean Signals MOB1, verdens mindste Man Overboard AIS/DSC-enhed. Dynamiske data som placering, hastighed og kurs beregnes automatisk ved hjælp af den integrerede 99-kanals GPS-modtager, mens de statiske og rejserelaterede data som MMSI, kaldesignal og navn, type skib, destination, ETA osv. er let programmeret i AIS transponderen via det brugervenlig menuinterface.
ATA100 AIS Transponder Class A opfylder kravene i EU MED (Wheelmark) direktivet og USCG / FCC reglerne og opfylder hertil også EU-standarderne for indre vandveje, som administreres af CCNR.

27.495,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
Model/varenr.: ET-A200

A200 er en ny og kraftfuld AIS klasse A, som sætter nye standarder for ydeevne, funktionalitet og pålidelighed.

A200 leverer uovertruffen ydeevne og betjening i realtid fra en enkelt fuldt integreret enhed.
En stor fuldt integreret HD farveskærm giver optimal udnyttelse af A200 kraftfulde ENC kort processor med fuld AIS overlay med detaljeret kortlægning i realtid.
A200 er konstrueret til kommerciel brug, hvor brugeren er afhængig af AIS klasse A for sikkerhed og driftseffektivitet.

18.395,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)