Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

AIS tilbehør

Her finder du alt i tilbehør til dit AIS system!

Hvis din I100 Identifier ikke er tilsluttet en permanent strømkilde, skal den oplades. I100-ladestationen 417-0020 giver hurtig netspænding og er nem at bruge - fjern enkelt transponderen fra monteringsbeslaget og sæt den i ladestationen og du har en fuld opladning indenfor et par timer.

Se vores udvalg i AIS tilbehør herunder:

Model/varenr.: ET-I100-B

I100 Identifier er fastgjort ved hjælp af et sikret skib monteringskonsol system 417-0025 med RFID tænd / sluk knap. Hver identifikator skal have sit eget beslag og fastgørelsessystem. Identifier Secure Fixings Bracket leveres med alt hvad du behøver for at sikre, at Identifier transponderen er sikkert fastgjort på plads. PRODUKT INFO: Manipuleringsfri Hurtig og nem at montere RFID on/off automatisk kontakt

525,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: ET-I100-L

Hvis din I100 Identifier ikke er tilsluttet en permanent strømkilde, skal den oplades. I100-ladestationen 417-0020 giver hurtig netspænding og er nem at bruge - fjern enkelt transponderen fra monteringsbeslaget og sæt den i ladestationen. En fuld opladning tager kun et par timer og kan drive identifikatoren i op til 5 dage før genopladning. PRODUKT INFO: Hurtig oplader til i100 Identifier En fuld opladning tager kun et par timer

975,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: ET-I100-P

Fartøjets strømkilde kan anvendes til installationen, hvor permanent strømkilde er til rådighed. Det giver strøm til identifikatoren og opretholder opladning i Identifierens interne batteri. Hvis fartøjets strømforsyning fejler eller slukker natten over, vil identifieren fortsætte med at fungere med sit interne batteri i op til 5 dage. Ideel til permanent installation, hvor fartøjets strømkilde til Identifier er den primære strømkilde med Identifier interne batteri, der fungerer som standbybatteri.

1.595,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: 010-02087-00

Hjælper dig med at undgå problemer på vandet
Brugervenlig, pålidelig kommunikation, som sender dine fartøjsoplysninger til andre AIS-modtagere i dit område og samtidig modtager AIS-måldata  5 watt sendeeffekt med klasse B/SO giver hurtigere positionsrapportering end nogensinde før.
Indbygget GPS med stik til valgfri ekstern antenne
NMEA 2000® tilslutning sikrer nem integration med kompatible plottere og multifunktionsdisplays
Intern VHF antenne-splitter muliggør, at VHF og AIS deler en enkelt antenne

6.899,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)