Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Raymarine radaer med chirp impulskompression

Raymarine tilbyder en bred vifte af marineradarsystemer til alle typer og størrelser af både.

Dag- og natradarsystemer fra Raymarine holder dig orienteret om trafikken omkring dig, farer og forhindringer, vejrudsigten og så meget mere. Brug din båds radar til at navigere i tæt tåge eller regn, eller til at bekræfte din båds position med supernøjagtige radar-afstandsbedømmelser.

Lad MARPA og andre innovative detektionsteknologier hjælpe dig med at navigere sikkert gennem en overfyldt havn, og nyd søkortlignende kystdetaljer, når du sejler offshore. Har du brug for en radar til fiskeri? Find havfugle på lang afstand med Raymarines avancerede detektionsalgoritmer, der fører dig til fiskene.

Se vores udvalg i Raymarine radaer herunder:

-10%

QUANTUM™ CHIRP RADAR
Raymarine Quantum Radar fra FLIR, er den næste generation af marine radar med CHIRP
Puls komprimeringsteknologi. Sætter en ny standard for kompakte solid state radar, Quantum leverer overlegen radar billedbehandling på både lange og ekstremt korte afstande. Integreret Wi-Fi og tynde kabler forenkler installationen, plus Quantum er energi effektiv og let design giver sikker udstrålet emission og væsentligt reduceret strømforbrug.

Pris fra
17.096,00 DKK
18.995,00 DKK
Du sparer: 1.899,00 DKK
Lager: Leveringstid er UKENDT - RING FOR TID/ dag(e)
-26%

Quantum 2 næste generations CHIRP- impulskompressionsradar fra Raymarine giver overlegen målopmærksomhed ved både lange og ekstremt korte afstande.

Perfekt til: Sejlbåde, RIB både, mindre motorbåde.

Vælg mellem 3 modeller.

Pris fra
16.990,00 DKK
22.995,00 DKK
Du sparer: 6.005,00 DKK
Lager: Leveringstid er UKENDT - RING FOR TID/ dag(e)

VIGTIGE RAYMARINE RADARFUNKTIONER:

DOPPLER MÅLSPORING

Doppler er udelukkende tilgængelig på Quantum 2 radomer og Cyclone-radarer med åben antenne, og det giver radaren mulighed for øjeblikkeligt at registrere målobjekter i bevægelse og vise dem i en unik farvepalette. Indgående målobjekter er røde, mens udgående målobjekter er grønne for øget opmærksomhed i situationer med høj trafik.

RANGEFUSION™-TEKNOLOGI

Kun tilgængelig på Cyclone-radarer, RangeFusion™-teknologi kombinerer korte og lange impulser i et enkelt radarbillede med stor klarhed og leverer samtidig exceptionelle mål ved korte og lange afstande.

MÅLRETTET TRUE TRAILS SKÆRM

Den viser historisk den vej, der følges af bevægelige målobjekter på radars billede. Målobjektet vises live i sin primære farve, mens dets vej eller spor forbliver synligt bag det i en valgbar periode. Dette gør det lettere for dig at se målobjekter i bevægelse og bestemme deres sejlretning på tværs af radar billedet.

INTEGRATION AF AIS

Det lader dig se ikonerne på dit radar billede for andre både, der detekteres af modtageren for dit automatiske identifikationssystem. For at bruge denne funktion skal du have en passende AIS-modtager eller transceiver tilsluttet til din multifunktionsskærm.

STABILISERET PPI-SKÆRM

Den gør det muligt for radar PPI'en (Plan Position Indicator) eller radarskopet at opdatere i realtid, selv når kursen på båden ændres. Dette giver dig en jævn og præcis markering af alle radarkontakter, når de ændrer kurs eller manøvrer, uden at skulle vente på, at radarscanneren gennemfører en fuld rotation. Stabiliseret PPI kræver tilstedeværelsen af en pejlingssensor såsom Raymarine ev1 eller et Evolution Autopilot system.

MARPA MÅLSPORING

MARPA er en kollisionsafværgelsesfunktion, der gør det muligt for din radar at opfange og spore interessante målobjekter. Målobjekter kan opfanges manuelt eller automatisk (på nogle systemer). Når målobjektet er opfanget, vil radaren beregne målobjektets kurs, hastighed, nærmeste indsejlingspunkt (CPA) og tid til CPA. Symbolerne på skærmen viser dig målobjektets retning og hastighed. Synlige og hørbare tegn advarer dig om farlige situationer under udvikling.

RADAROVERLEJRING PÅ KORT

Det tillader dig at se det live radarbillede som et halvgennemsigtigt lag på dit navigationssøkort. Dette giver dig mulighed for at bekræfte positionerne af navigationshjælpemidler, andre både, forhindringer og landmasser ved at sammenligne dem med kortlagte objekter. Radaroverlejring er også meget nyttigt for sejlere, der er nybegyndere med radaren, og som ønsker at få en nem fortolkning af data fra radaren.

TIDSINDSTILLET TRANSMISSIONSTILSTAND

Det er en værdifuld motorbesparende funktion for sejlbåde og elektriske både. Når den er aktiveret, sender radarscanneren automatisk med et interval, der er valgbart, og går derefter tilbage til en standby-tilstand med lavt strømforbrug. Den reducerer radarens samlede arbejdscyklus, samtidig med at du kan vedholde overvågningen over lang tid. Resultatet er en betydelig besparelse på den vigtige strøm på batteriet, mens du er undervejs.