Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Raymarine multifunktions display

Multifunktions Touchskærm- & Hybridtouch-brugeroplevelse!

Med en Raymarine multifunktionsskærm får du via LightHouse fuld kontrol over den flydende touchskærms- eller HybridTouch™-brugeroplevelse.

Designet til at udvide, Multifunktions Displays supportere Raymarines komplette udvalg af sensorer og tilføjelses moduler, herunder Quantum 2 radar, CHIRP sonar moduler, Evolution autopiloter og FLIR termisk nattesyn.

AXIOM Serien

 • Axiom: 
 • AXIOM+:
 • AXIOM PRO:
 • AXIOM XL:

ELEMENT S & HV

Se vores udvalg i AXIOM & ELEMENT serien herunder:

AXIOM et kraftfuldt multifunktions navigationssystem

Med AXIOM får du et kraftfuldt nyt multifunktions navigationssystem fra Raymarine med indbygget RealVision 3D™ sonar, det helt nye LightHouse 3 operativsystem og lynhurtig quad-core performance, som vil forvandle din tid på vandet. AXIOM fåes i hele 3 skærmstørrelser 7", 9" og 12,1" - Denne multiltifunktion display har touchskærm funktion. 

AXIOM + prisvindende multifunktions Displays

Den performance tunet Axiom®+ er en ny generation af prisvindende Raymarine multifunktionsskærme. Optimeret til hastighed, Axiom Plus er udstyret med en kraftig quadcore-processor til branchens førende hastighed, hvilket giver dig kraften til problemfrit at tegne søkort, navigere med augmented reality og opleve RealVision™ 3D-ekkolod.

Nye IPS-skærme med højere opløsning leverer 25 procent mere lysstyrke og nye farver på dag / nat paletter giver forbedret synlighed i ethvert lysforhold. Axiom Plus har det berømte LightHouse 3 OS, det hidtil mest kraftfulde og brugervenlige Raymarine MFD operativsystem.

 • Hurtig og flydende: Flydende og hurtig skærmopdatering med Navionics og C-MAP elektroniske søkort.
 • QUAD-CORE power: Kraftfuld quad-core processor, plus endnu mere onboard lager til personlige data og apps.
 • Lighthouse 3 OS: Smart og intuitivt LightHouse 3 OS gør navigationen simpel.
 • Augmented reality: ClearCruise™ Augmented Reality-klar for smartere navigation beslutninger.

AXIOM PRO udviklet til kaptajner, der ønsker det hele!

Axiom Pro som er udviklet til kaptajner, der ønsker det hele. Med RealVision 3D1kW CHIRP ekkolod og Raymarine HybridTouch kontrol er Axiom Pro den nye standard for "alt-i-en" monitorer. Og med en lynhurtig quad-core-processor, en super lysstærk IPS monitor, og det smarte LightHouse OS giver Axiom Pro en flydende og intuitiv navigering. Axiom Pro er nem at udvikle til et avanceret navigationssystem, der omfatter flere Raymarine Axiom monitorer, CHIRP-radar, Evolution autopilot, FLIR termisk nattesynsteknologi og meget mere.

Axiom XL til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance!

Axiom XL-området er kulminationen af Raymarine navigation og moderne rorintegration.

Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer. Hver model bruger in-plane switchingteknologi (IPS) og Raymarines optiske forbindelse til at levere større synsvinkler, skarp kontrast og uovertruffen læsbarhed under stærkt sollys.

Axiom XL fås i 16, 19, 22 og 24 tommer, og dens kant-til-kant-glaskonstruktion giver båddesignere mulighed for at skabe et integreret og elegant virtuelt navigationsror.

Lighthouse OS:

Med det brugervenlige styresystem inde i hver eneste Raymarine multifunktionsskærm får du via LightHouse fuld kontrol over den flydende touchskærms- eller HybridTouch™-brugeroplevelse. Med LightHouse kan du navigere med de bedste kort og gøre navigeringen så simpel som at bruge en smartphone.

LIGHTHOUSE 3

Hvar - v3.16 opdatering

Hvar (v3.16) er Raymarines seneste softwareversion til Axiom LightHouse 3 systemer. Denne opdatering, der er opkaldt efter den pittoreske kroatiske ferieø Hvar, der ligger i Adriaterhavet, bringer flere nye funktioner og muligheder til Axiom-, Axiom+-, Axiom Pro- og Axiom XL-systemer.

 
Hovedfunktioner og nøgleord:

Nye funktioner

 • Support til Cyclone radar med åben antenne
 • Understøttelse af Cyclops Marine belastningscelle
 • Opdelt skærm med hardwarebaserede apps
 • Forbedringer af Mercury bådmotorens display
 • Sektorblanking på Quantum 2 radarer

Forbedringer af systemet

 • Forbedringer af ankertilstand
 • Forbedringer af kalibrering af havtemperaturen
 • Forbedringer af dybde, kurs og afstand

ELEMENT S & HV serie:

Viden er magt – og Element™ CHIRP ekkolod/GPS-serien fra Raymarine giver dig en stor fordel, når du er på jagt efter fisk og deres habitater. For at levere den klareste visning af verden under vandet bringer Elements HyperVision™ 1,2 megahertz ekkolodsteknologi opløsningen på DownVision, SideVision, og RealVision 3D op på et helt nyt niveau af præcisions billedvisning og identifikation af fisk, så du kan se strukturer, vegetation og fisk med en fantastisk livagtig klarhed.

Skru op for opløsningen med HyperVision™

 • HyperVision bruger ekstremt høje frekvenser (1,2 megahertz) og CHIRP-teknologi til at bringe DownVision, SideVision og RealVision 3D op på et helt nyt niveau af præcisionsbilledvisning.
 • 1,2 megahertz HyperVision tilstand er optimeret til superhøj billedopløsning på op til 30 meter (100')
 • Skift til standard 350 kHz CHIRP-ekkolod for længere rækkevidde, med billeder i høj opløsning og afstande op til 180 meter (600')
 • Elements avancerede CHIRP-ekkolod opererer også i højfrekvens 200 kHz området til lokalisering af fisk, højhastighedsbundsporing og dybder på ned til 900 fod

HyperVision™ CHIRP Transducere

Element HyperVision transducernes alt-i-et design gør dem kompakte og nemme at installere. Raymarine tilbyder praktisk hækmontering og muligheder for skroggennemføring, der passer til enhver båd.

Nye transducere:

 • HV-100 alt-i-en transducer til hækmontering
 • HV-300 alt-i-en plastiktransducer til skroggennemføring
 • HV-300THP alt-i-en transducerpar til skroggennemføring på dybe V-skrog

Forbindelser

 • Strøm og NMEA2000
 • Transducer