Tryk på Spinlock Deckvest farve BLÅ

Model/varenr.: C3898-B

Spinlock Deckvest i gul med blå tekst kombinerer stil og sikkerhed på en bemærkelsesværdig måde. Den livlige gule farve giver ikke kun en iøjnefaldende æstetik, men også øget synlighed og sikkerhed på vandet. Den blå tekst yderligere forfiner udseendet og tilføjer en personlig touch.

99,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Tryk på Spinlock Deckvest farve BLÅ

Denne redningsvest repræsenterer det bedste inden for avanceret teknologi og design fra Spinlock. Deckvest-serien er kendt for sin letvægtskonstruktion, der ikke går på kompromis med sikkerheden. Ved at vælge Spinlock Deckvest i gul med blå tekst får du ikke kun et pålideligt redningsmiddel, men også en beklædningsgenstand, der afspejler din passion for sejlsport og flair for stil.

Udstyret med de nyeste funktioner som soft loop til livlinefastgørelse, justerbart spænde i anodiseret aluminium og mulighed for eftermontering af lys og sprayhood, opfylder denne redningsvest de højeste standarder inden for sejladsudstyr. Tag din sejladsoplevelse til nye højder med Spinlock Deckvest i gul med blå tekst - det perfekte valg for dem, der ønsker sikkerhed uden at gå på kompromis med stil.