Populær
-23%

SPINERA CLASSIC

Model/varenr.: S19634

Bådfolk, gør dig klar til lidt sjov på vandet med vores SPINERA CLASSIC tube! Designet til alle aldre og færdighedsniveauer, er dette rør perfekt til alle, der ønsker at nyde en spændende tur på vandet.

 

499,00 DKK
649,00 DKK
Du sparer: 150,00 DKK
Lager: På lager

SPINERA CLASSIC TUBE

SPINERA CLASSIC-røret har et cool design, der helt sikkert vil slå hoveder. Med sine lyse farver og iøjnefaldende grafik er den den perfekte tilføjelse til enhver båd. Og med en holdbar PVC-konstruktion er dette rør bygget til at modstå elementerne og give endeløse timers sjov på vandet.

Uanset om du er en garvet professionel eller nybegynder, er SPINERA CLASSIC-røret let at køre og giver en jævn, stabil tur. Den er udstyret med fire bløde håndtag, der er nemme at gribe og holde fast i, selv ved høje hastigheder.

Men det er ikke alt! Røret indeholder også Boston-ventiler til nem oppustning og tømning. Og med sit lette og kompakte design er den nem at opbevare og transportere.

Så hvorfor nøjes med en almindelig tube, når du kan få SPINERA CLASSIC? Perfekt til bådfolk, der ønsker at nyde lidt sjov på vandet med familie og venner, dette rør vil helt sikkert give endeløse timers underholdning og spænding. Gå ikke glip af det – få din i dag, og begynd at nyde det ultimative inden for vandsportssjov!

- Du kan tilkøbe en lang trækline ved siden af.