Havtorn sæbe - Kystnær

Model/varenr.: HA003

Denne sæbe bar fra Kystnær er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie. Sæben kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. En sæbe bar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Man kan med fordel komme sæbe baren i en sæbepose i økologisk hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

72,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Havtorn sæbe - Kystnær

Denne Havtornserie er fremstillet af plejende olier, og havtornbærrets kraftige pigment giver den intense gule farve til sæberne. Vi har tilsat æteriske olier fra bergamotte, lime og ylang ylang, som giver en diskret med dejlig duft.

Havtorn er en vildtvoksende tornebusk, der kræver masser lys og som tåler både kraftig vind og saltsprøjt, og vokser derfor helt optimalt ved kysterne.

Olien fra havtornbærret er en mirakelmager med utallige gode, plejende egenskaber såsom fedtsyrer og antioxidanter, der gør havtornbærret helt ideel at bruge i hudpleje og sæber. Herudover, er havtorn rigt på karotin, C-vitamin, frugtsyrer og fedtsyrer.
Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.

Alle vores sæber er håndlavede med rene ingredienser.

Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket. 

Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske!!!

Vægt: Minimum 75 g.

Ingredienser: : Forsæbet kokosolie* og rapsolie*, tilsat havtornolie* og æteriske olier. (*Økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, Benzylbenzoat, farnesol, benzylsalicylat, eugenol og citronellol

  • INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
  • INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
  • INCI: Cananga Odorata Flower Oil
spacer