WEMA USA 300 mm Sensor S5-A300

Model/varenr.: CWE323136

Denne tanksensor med en SAE 5-huls flange og en modstand på 240-30 ohm er en pålidelig og holdbar løsning til at måle niveauet af brændstof eller vand i bådtanke. Fremstillet af SUS316 syrefast rustfrit stål, er denne tanksensor yderst modstandsdygtig over for korrosion og rust og sikrer en lang levetid.

 

517,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

WEMA USA Sensor

Med dens IP 65 vandtætte kabinet er denne tanksensor velegnet til alle vejrforhold og beskytter mod vand, fugt og saltvand, hvilket gør den til det ideelle valg for bådmennesker. Det 1 meter lange kabel medfølger også for nem installation og tilslutning til dit instrumentpanel.

Denne tanksensor er nem at installere på tanken med den medfølgende SAE 5-huls flange, hvilket sikrer en sikker og pålidelig installation. Det er en alsidig og pålidelig tanksensor, der er egnet til både private og professionelle bådsejere.

SUS316 syrefast rustfrit stål er et materiale af høj kvalitet, der er kendt for sin modstandsdygtighed over for korrosion og rust. Dette gør det ideelt til både ferskvand og saltvand. Takket være dens holdbare og robuste konstruktion kan denne tanksensor modstå de barske betingelser på havet og give præcise målinger af tankniveauet i mange år fremover.

I alt er denne tanksensor med SAE 5-huls flange 240-30 ohm fremstillet i SUS316 syrefast rustfrit stål en ideel løsning til bådmennesker, der søger en pålidelig og holdbar måling af tankniveauet. Med dens høje kvalitet, modstandsdygtighed over for korrosion og rust, og vandtætte egenskaber er denne tanksensor det perfekte valg til enhver bådapplikation.

spacer