WEMA USA 450 mm sensor S5-A450

Model/varenr.: CWE323139

Denne tanksensor med SAE 5-huls flange og en modstand på 240-30 ohm er en topkvalitetsløsning til at måle niveauet af brændstof eller vand i bådtanke. Fremstillet af SUS316 syrefast rustfrit stål, er denne tanksensor yderst modstandsdygtig over for korrosion og rust og sikrer en lang levetid, selv i de mest krævende marineapplikationer.

 
594,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

WEMA USA SENSOR

Med dens IP 65 vandtætte kabinet er denne tanksensor designet til at modstå selv de mest udfordrende miljøer og beskytter mod vand, fugt og saltvand. Dette gør den til det ideelle valg til bådmennesker, der kræver en pålidelig og holdbar løsning til at måle tankniveauet i deres båd.

Dette produkt er også nemt at installere, med den medfølgende SAE 5-huls flange, hvilket sikrer en sikker og pålidelig installation på tanken. Det 1 meter lange kabel medfølger også for nem tilslutning til dit instrumentpanel.

Med dens høje nøjagtighed og pålidelighed er denne tanksensor velegnet til både private og professionelle bådsejere, der kræver en præcis og præcis måling af tankniveauet i deres båd. Uanset om du sejler på ferskvand eller saltvand, kan denne tanksensor give nøjagtige og præcise målinger af tankniveauet.

SUS316 syrefast rustfrit stål er kendt for sin høje kvalitet og modstandsdygtighed over for korrosion og rust. Dette gør det til et ideelt materiale til marineapplikationer, da det kan modstå de barske miljøbetingelser på havet og sikre en pålidelig ydeevne i mange år fremover.

Alt i alt er denne tanksensor med SAE 5-huls flange 240-30 ohm fremstillet i SUS316 syrefast rustfrit stål det perfekte valg til bådmennesker, der kræver en pålidelig og præcis måling af tankniveauet i deres båd. Med dens holdbarhed, nøjagtighed og vandtætte egenskaber er denne tanksensor designet til at opfylde de krævende krav i marineapplikationer.

 
spacer