Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Maritime sevaerdigheder i Danmark

Skønne Maritime Seværdigheder i Danmark

Danmark er super smuk at sejle rundt i, hvis ellers den danske sommer viser sig fra sin bedre side. Marinelageret har her samlet nogle af de mest fantastiske steder man bare må besøge, når nu man er bidt af en gal sejler og elsker alt det maritime. Find flere oplysninger om en ønsket havn eller destination lige her på HAVNEGUIDE.dk

Se listen af smukke steder herunder:

Tryk på et af stederne og du vil få flere informationer om stedet der er et absolut MUST at opleve:

 

Dyvig Badehotel, Holm, 6430 Nordborg.

Sejl til det smukke boutique hotel i særklasse, beliggende i den smukke Dyvig havn på Als.

 

Okseøerne, Danske side af Flensborg Fjord.

I forsommeren 2020 er der på store Okseø opført 4 nye shelters samt et muldtoilet og det er derfor nu muligt at overnatte på øen. 

 

Fiskeri- og Søfartsmuseet, 6710 Esbjerg V.

Spændende fortællinger fra vandene og kysterne omkring os - fra det fascinerende økosystem og den vilde naturrigdom i UNESCO Verdensarven til livet under havoverfladen.

 

Strandingsmuseum St. George, Torsminde 6990 Ulfborg.

Fortællinger om dramatiske strandinger ved den jyske vestkyst, samt fortællinger om befolkningens møde med søfolk fra hele verdenen.

 

Danmarks Museum for lystsejlads Valdemars Slot, 5700 Svendborg.

En levende udstilling hvor værkstedet er en integreret del af udstillingen, hvor der løbende udskiftes fartøjer og nye historier bliver fortalt.

 

Endelave et naturligt Ø liv, 8789 Endelave.

En naturperle hvor der er rige muligheder for vandre- og cykleture, både korte og lange.

 

Limfjordsmuset, Løgstør.

Et maritimt oplevelsescenter med fokus på Limfjordens fiskeri, men udstillingerne omhandler også søfart, strandjagt, stormfloder og bådebyggeri.

 

Fregatten Jylland, Ebeltoft.

Her får du chancen for at gå ombord på fregatten Jylland og oplev historiens vingesus!

 

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter, Aalborg.

På Springeren oplever du blandt andet om søfart igennem sjov og aktiv leg. Du kan udfordre dig selv i sejlsimulatoren eller prøve kræfter med vores interaktive piratspil. 

 

Fregatten Peder Skram, Holmen, København.

Her finder du "Skibene på Holmen" som er Danmarks ældste koldkrigsmuseum og den største samling af krigsskibe i Danmark, som omfatter fregatten Peder Skram, torpedomissilbåden Sehested og ubåden Sælen. De har alle "deltaget" i Den kolde Krig sammen.

 

M/S Museet for Søfart, Helsingør.

BIG dock er M/S Museet for Søfarts nye permanente udstilling, der giver besøgende mulighed for at komme helt tæt på stjernearkitekten Bjarke Ingels’ overvejelser, visioner og kreative proces omkring skabelsen af den allerede i dag ikoniske underjordiske museumsbygning, som Danmarks søfartsmuseum har til huse i.

 

Krudttårnet og Bangsbo Fort, Frederikshavn.

Her kan man opleve diverse vikingeskibe og velkendte Ellingåskibet som stammer tilbage fra år 1163 som er bibeholdt og står i rigtig flot stand. I hovedbygningen kan man opleve "Den hvide gård" som har Johan Knudsens ejendom og samlingssted for tidens største skønåner, kunstmalere og forfattere med deres farverige liv.

 

Lemvig Museum, Lemvig.

Lemvig Museum er et spejl af en spændende egn i det nordvestligste Jylland. En købstad, kendt fra tegneserien "Livets gang i Lidenlund". Et bondeland med kontrasten mellem grønne bakker med god græsning for kreaturer og flad mager sandjord, der for 100 år siden var hede. Fjord og hav med fiskeri, dramatiske strandinger og redningsvæsen.

 

Søfartsmuseum, Marstal.

På Søfartsmuseet kan du tage et kig på de mange, spændende modelskibe, du kan selv stå ved roret på en coaster (men pas på, du risikerer at blive søsyg!), og du kan tjekke de mange underlige ting, som søfolk har hjembragt fra fjerne lande.

 

Krigsmuseet, København.

På Krigsmuseet kommer du helt tæt på Danmarks krige. Rejs med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforsk historierne om 21 danske krige de sidste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

 

Vikingemuseet, Roskilde.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde udstiller fem verdensberømte vikingeskibe og har særligt fokus på vikingetid, skibe, søfart og bådebygningskultur.

 

Kystliv center, Holbæk.

Her finder man Nationalmuseets historiske skibe. Oplev hele procesen med fra træet til bådene fældes i skoven til vi sejler, fisker og tager på tur i vores nybyggede, traditionelle Isefjordsjoller.

 

Marinemotormuseum, Rødvig på Stevns.

Har du øje og øre for gammel teknik og nostalgi, er Rødvig Skibsmotormuseum virkelig en oplevelse for børn og voksne. Museet har en fin samling af mere end 300 skibs- og bådemotorer, helt tilbage fra 1903.

 

Museet for søfart, Rønne.

Stor samling skibsportrætter, dvs. billeder af skibe, der har været hjemmehørende på Bornholm. Her kan man også se meget andet, der har tilknytning til skibsfarten: Navigationsinstrumenter, galionsfigurer og meget mere. Særligt de mange skibsmodeller med flotte detaljer fortjener opmærksomhed.

 

Skibstømrehuset, Hobro.

Et maritimt kulturcenter med alt fra skibstømmerens historie til formidling af bådebyggeri.

 

Lystfartsmuseet, Hobro.

Museet har lystsejlads i bredeste forstand som sit felt, og udstillingerne, som er i flere etager, viser alt fra gamle pramme og påhængsmotorer til kajakker og kommunikationsudstyr. Som besøgende kan du stige ombord på krydsjagten Silvana og fornemme duften af tjære og træ og få et glimt af dagliglivet ombord.

 

Langelands Fort, Bagenkop.

Midt i den langelandske idyl ligger ét af den kolde krigs tavse vidner: Her, på Langelands sydligste spids blev Langelandsfortet opført i starten af 1950’erne og udstyret med fire 150 mm kanoner, luftværnsstillinger og underjordiske bunkers. Herfra holdt danskerne øje med Warzsawa-pagtens fly- og flåde aktiviteter i den vestlige del af Østersøen.

 

Fiskeriets Hus, Bagenkop.

Her kan man opleve, hvordan livet relateret til fiskeri gennem årenes løb har forløbet sig.

 

Fiskeriets Hus, Hvidesande.

Fiskeriets Hus er et lokalhistorisk museum med både ferskvand- og saltvands akvarier. Stedet fortæller om Holmsland Klits historie før, nu og i fremtiden.

 

Mommark Marina, 6470 Sydals.

Et af de mest afslappende og idylliske havne på Als, finder du Mommark Marina med mange maritime oplevelser til hele familien.

 

Marina Minde, Egernsund. 

Marina Minde ligger i Egernsund ved Flensborg Fjord – ikke langt fra Gråsten og Broager. Vi byder vore gæster velkommen i den moderne og smukt beliggende marina kun 10 sømil fra henholdsvis Sønderborg og Flensborg. På havnen finder du den lækre restaurant Værftet!

 

Nydamsbådene, Sottrupskov, 6400 Sønderborg

Fra maj til september ligger Nydambåden for enden af bådebroen. Der sejles i den tirsdag af
ten fra kl. 18.30 af klubbens aktive medlemmer.

 

Kommandørgården, Rømø

Kom helt tæt på et kæmpe skelet fra en kaskelothval, der strandede på Rømø i 1996. Den giver et godt indtryk af, hvilke store dyr og naturkræfter datidens kaptajner kæmpede med i det nordlige ishav.

 

Lodsmuseum, Dragør

Danmarks Lodsmuseum fortæller om, hvordan lodseriet har fungeret de seneste cirka 60 år: Hvordan den almindelige daglige arbejdsdag er for lodsen, fra han forlader sit hjem, lodser et skib videre og han er tilbage i Dragør.

 

Øhavets Smakke og naturcenter, Strynø

Her kan du prøve smakkesejlads, sælsafari og opleve den smukke udstilling om naturen og kulturen.

 

Vikingemuseet, Ladby

Vikingemuseet Ladby fortæller historien om fortidens konger og livet i vikingernes verden.

Flensborg Havn, Flensborg

Sejler du til Flensborg, bliver du mødt af en charmerende by med et hyggeligt havnemiljø, masser af forretninger og historie. Flensborg hørte til Danmark i mere end 400 år, og du vil opleve, at meget i byen foregår på både dansk og tysk. Havnen er Flensborgs hjerte, og her kan du nærmest kan lugte de gamle, maritime traditioner.