Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

bådklargøring

Torben viser hvordan en bådklargøring kan give en helt ny båd 

ASLAK havde ligget på land på Ærø i 2 år inden Torben forelskede sig i den og købte den. Der var ikke blevet kælet for ASLAK`s fribord i de sidste 3 år og da Torben havde fået den sejlet hjem og klodset op i hans indkørsel gik det store arbejde i gang. 

 

Aslak renskib

Et besøg i Marinelageret fik Torben på andre tanker

Torben fortæller:" Aslak så så træt, slidt og brugt ud, at jeg var overbevist om der skulle en total nedslibning af fribordet til!" - "Jeg besøgte Marinelageret i Sønderborg for at finde råd og vejledning og her stødte jeg på den ene indehaver, Steen". 

"Steen mente dog ikke det var nødvendigt med en total nedslibning, der skulle bare lidt produkter til fra RENSKIB!, jeg var temmelig skeptisk, for ASLAK så jo rimelig træt ud i betrækket, men Steen fik mig overbevist om,  at købe et komplet sæt fra Renskib og vi lavede en god handel".

 

Jeg købte følgende RENSKIB produkter:

R-110 Gel Coat cleaner - Se den her.

R-120 Rubbing Compound. Noget rigtigt grovkornet pasta, som skulle på med maskine. Find den her.

R-130A Pre Sealer, som skulle på med maskine. Find den her.

R-130B Sealer, som skulle på og tørre og tages af i hånden. Find den her.

 

Se her hvordan Torben fik et flot resultat med RENSKIB:

Renskib gelcoat rengøring

1. R-110 

Først igang med R-110 på hele fribordet. R-110 skulle blandes med vand 1 til 10 tror jeg det var. Meget gerne i en forstøver iflg. Steen fra Marinelageret. Så det blev sådan!

Det ændrede væsentligt på fribordet - stadig lidt gul i vandkanten. Jeg fik at vide, at det var alger og skulle fjernes med oxalsyre eller lignende. Havde fået noget fra en kollega sidste år dog ikke prøvet det endnu. På kom det - og nu stod fribordet helt rent. Stadig meget mat og træt.

 

Renskib R-120

2. R-120

"Så skulle der den grove polering til og kunne samtidig ikke lade være med at fjerne den gamle stafering, nu var jeg jo så godt i gang".

 

Renskib R-130A og R-130B

3. R-130A og R130B

"Ovenstående billede er efter brug af poler pasta, pre sealer og sealer. De skarpe øjne vil bemærke den nye blå stafering, kunne ikke lade vær". 

 

Renskib Aslak

4. Den sidste hånd på

"Pre sealer blev pudset af og nu manglede der blot lidt ny blå bundmaling og det nye navn". 

"Fribord done!! Hvilken tilfredstillelse.. Fuk hvor blev det godt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg lige har været ude bare for lige at betragte mit arbejde. Det er mere en 10 gange ;) ".

"Det er faktisk som at have fået en helt ny båd. Den ligner en hel million. Marinelaget holdt hvad de lovede med RENSKIB´s produkter. Kan kun anbefale disse. Det kostede alt i alt 800,- i RenSkib produkter. Der er vel til ca. 2 gange endnu. Dvs. under 300,- kr. for sådan en behandling".

"Iflg. Marinelageret skal jeg næsten bare glæde mig til at få den op af vandet igen. Her ville jeg opdage hvor godt det holder. Jeg har ingen grund til ikke at tro på det. Men glæde sig til at få båden op igen.. er måske lige at presse citronen :) ". 

"Jeg arbejder ikke ved Marinelageret - jeg er bare glad for den vejledning jeg fik - så hermed de gode ord givet videre til dem".

 

Torben og ASLAK 

 

Gør som Torben - Brug Renskib produkter - de fåes i et komplet sæt lige her.

 

Renskib komplet Aslak