Autopilot Evolution System pakke - VÆLG VARIANT!

Autopilot Control Unit (ACU) Den robuste ACU (Actuator Control Unit) levere en pålidelig drivenheds spænding og den levere også spænding til SeaTalkng bussen. Vælg den ACU der passer til dit styre system:

Pris fra
13.995,00 DKK
Lager:

Autopilot Evolution System pakke med drivenhed, uden display

Intet besvær, nem at installere og robust - Evolution autopiloten kombinerer Raymarine's autopilot ekspertise, FLIR Systems' R&D og avanceret rumteknologis styring for at komme frem til de styrings aloritmer der levere det nye niveau af pilot præcision som vi har idag.

  • Automagic™ - Ingen langtrukne kalibrerings procedure. Ingen kompas kalibrering. Plug and play forbindelser.
  • Nem at installere - Fri for restriktionerner der følger med konventionelle retnings sensore. EV sensor kernen kan installeres over eller under dæk. Installer på hovedet eller væk fra skibets centerlinie.
  • Rum Technology - 9-akset præcisions monitorering af pitch, roll, yaw og kurs.
  • Brændstof Økonomisk - Evolution autopiloter styre så præcist at båden sparer brændstof og får dig frem hurtigere.

EV Sensor Kernen

Omdrejningspunktet i et hvert Evolution system er den intelligente EV sensor kerne, en 9-akset sensor der monitorere bådens bevægelser i alle tre dimensioner. Den innovative EV sensor kerne kombinere avancerede solid-state sensore med Evolution autopilot processoren i et enkelt nemt at installere kabinet.
Monter EV sensor kernen over eller under dæk, det robuste kabinet er helt forseglet og bygget til IPX6 og IPX7 vandtæthed og neddyknings standarder.

EV-1 Systemer med Raymarine Drivenheder

EV-1 er designet til Evolution mekaniske og hydrauliske autopilot systemer. SeaTalkng netværket muliggør installation med kun et kabel til både forsyning og data til Evolution ACU (actuator control unit) og udviddet SeaTalkng og NMEA2000 netværk.

EV-1 Systemer med Raymarine Drivenheder

spacer