Autopilot Kontrolenhed - VÆLG VARIANT!

p70 og p70R Autopilot Kontrol Displays, gør din Evolution autopilot komplet med et p70 eller p70R autopilot display. p70 og p70R autopilot displays har farvestærke skærme og køres af Raymarine’s intuitive LightHouse brugerflade. LightHouse organisere alle dine muligheder i en simpel menu struktur og med Evolution’s kvik setup process er du oppe og køre i løbet af ingen tid.
Follow on Tiller, Smart kontrolenheder

Vælg variant!

Pris fra
2.895,00 DKK
Lager:

Autopilot Kontrolenhed - VÆLG VARIANT!

p70 og p70R Autopilot Kontrol Displays, gør din Evolution autopilot komplet med et p70 eller p70R autopilot display. p70 og p70R autopilot displays har farvestærke skærme og køres af Raymarine’s intuitive LightHouse brugerflade. LightHouse organisere alle dine muligheder i en simpel menu struktur og med Evolution’s kvik setup process er du oppe og køre i løbet af ingen tid.
Designet til sejlbåde, tilbyde p70 en simpel 1 og 10 graders direkte kurs ændring med knapper.
p70R har en dreje knap designet til motobåde. Brug drejeknappen i menuen til kurs ændring eller skift til power steer modus og styr din båd manuelt fra p70R.

Follow on Tiller:

Raymarines Follow-On Tiller-autopilotkontrolenhed bringer fuld funktionel servostyring til fjernbetjening og sekundære kontrolstationer overalt om bord. Det er designet til lystyachter eller kommercielle fartøjer, og Follow-On Tiller er en enkel add-on kontrolenhed til Raymarine Evolution-autopilotsystemer.

Smart kontrolenhed:

Tag fuld, kontrol og styr din Raymarine SeaTalk autopilot med en af Raymarine's trådløse Fjernbetjeningsenheder.

spacer