Evolution EV1 & EV2 Sensor - VÆLG VARIANT!

Omdrejningspunktet i et hvert Evolution system er den intelligente EV sensor kerne, en 9-akset sensor der monitorere bådens bevægelser i alle tre dimensioner. Den innovative EV sensor kerne kombinere avancerede solid-state sensore med Evolution autopilot processoren i et enkelt nemt at installere kabinet.

Monter EV sensor kernen over eller under dæk, det robuste kabinet er helt forseglet og bygget til IPX6 og IPX7 vandtæthed og neddyknings standarder.

Pris fra
7.895,00 DKK
Lager:

Evolution EV1 & EV2 Sensor - VÆLG VARIANT!

EV Sensor Kernens Fordele

  • Præcis monitorering af kurs, pitch, roll, og yaw gør det muligt for autopiloten at forbedre styringen øjeblikkeligt når forholdene ændres.
  • Fleksibel installation. Monter over eller under dæk.
  • Simpel SeaTalkng forbindelser til display og ACU.
  • Solid state sensor teknologi levere konstant præcision med 2 graders nøjagtighed under alle forhold. 
  • Auto-kompensering for lokal deviation og pålidelig kurs præcision på de nordligste og sydligste bredde grader.
  • Hurtig og pålidelig kurs data til MARPA, radar overlæg og kurs funktioner på Raymarines multifunktions displays. 

EV-1 Systemer med Raymarine Drivenheder

EV-1 er designet til Evolution mekaniske og hydrauliske autopilot systemer. SeaTalkng netværket muliggør installation med kun et kabel til både forsyning og data til Evolution ACU (actuator control unit) og udviddet SeaTalkng og NMEA2000 netværk.


EV-1 example

 

EV-2 til Steer-By-Wire styring

Designet til det sidste nye drive-by-wire styrings system, EV-2 forbindes direkte til Raymarine’s SeaTalkng bus og har også en dedikeret CAN Bus port for direkte tilslutning til drive-by-wire styre systemer som ZF Pod Drives, Volvo IPS* og Teleflex Optimus systemer. Den enkle CAN Bus forbindelse til EV-2 fjerner behovet for en ACU og gør installation nemt.

 

EV-2 Example

spacer