Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Raymarine axiom multifunktions display

Axiom XL til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance!

Axiom XL-området er kulminationen af Raymarine navigation og moderne rorintegration.

Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer. Hver model bruger in-plane switchingteknologi (IPS) og Raymarines optiske forbindelse til at levere større synsvinkler, skarp kontrast og uovertruffen læsbarhed under stærkt sollys.

Axiom XL fås i 16, 19, 22 og 24 tommer, og dens kant-til-kant-glaskonstruktion giver båddesignere mulighed for at skabe et integreret og elegant virtuelt navigationsror.

Skærmtype: Glass Bridge

Se vores Axiom XL serie herunder:

Model/varenr.: RE70399

AXIOM XL 16 - 15.6” Glass Bridge multifunktions display. Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer. 

65.095,00 DKK
Lager: Leveringstid er UKENDT - RING FOR TID/ dag(e)
Model/varenr.: RE70400

AXIOM XL 19 - 18.5” Glass Bridge multifunktions display. Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer. 

94.995,00 DKK
Lager: Leveringstid er UKENDT - RING FOR TID/ dag(e)
Model/varenr.: RE70515

AXIOM XL 22 - 21,5” Glass Bridge multifunktions display. Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer.

119.995,00 DKK
Lager: Leveringstid er UKENDT - RING FOR TID/ dag(e)
Model/varenr.: RE70401

AXIOM XL 24 - 24” Glass Bridge multifunktions display. Axiom XL-skærme designet til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance og storformatsynlighed med elegant enkelthed. Udviklet til at fungere under ekstreme forhold, kan den helt vandtætte Axiom XL-familie af Glass Bridge-MFD'er installeres i både åbne cockpits og lukkede brostationer. 

139.995,00 DKK
Lager: Leveringstid er UKENDT - RING FOR TID/ dag(e)

Axiom XL til Glass Bridge-installationer byder på fremragende performance!

I hjertet af hver Axiom XL-skærm er der en lynhurtig quad-core-processor, som giver en responsiv og kraftfuld alt-i-en storskærms navigeringsoplevelse. Axiom XL kombinerer flere teknologier og sensorer i en enkelt- eller multiskærms rorløsning. Integrer Axiom XL med yderligere Axiom XL-skærme eller forbind problemfrit til Raymarines familie af Axiom- og Axiom pro-skærme fra fjernstationer.

En kraftfuld platform for netværks- og videointegration, Axiom XL skærme har tre ethernet-porte til tilslutning af radar, CHIRP og 3D ekkolodsmoduler, plus yderligere Axiom-skærme. FLIR termisk kamerastøtte forøger opmærksomheden, og HDMI-indgange gør Axiom XL i stand til at fungere som en ekstern PC eller underholdningsskærm.

Axiom XL-skærmen er drevet af Raymarines LightHouse 3 OS og byder på et hurtigt, flydende og overskueligt interface, der er nemt at tilpasse til din navigationsstil. Brug multi-touch skærmkontrollen, eller tilføj Raymarine RMK-10-tastaturet for komplet fjernstyret systemkontrol.

MODEL Axiom XL 16" Axiom XL 19" Axiom XL 22" Axiom XL 24"    
Skærmstørrelse 15,6" 18,5" 21,5" 24,0"
Skærmtype IPS (In-Plane Switching)
Farveintensitet 24 bit
Skærmopløsning 1920 x 1080 FHD 1920 x 1200 WUXGA
Billedformat 16:9 16:10
Synsvinkel Top 88’/Bund 88’/Venstre 88’/Højre 88’ Top 89’/Bund 89’/Venstre 89’/Højre 89’