JOTUN NONSTOP Bundmaling 2,5 ltr.

JOTUN NONSTOP bundmaling har fortjent sin status som testvinder og markerer sig som en af markedets absolut bedste selvpolerende bundmalinger. Denne anerkendelse kommer fra en omfattende test foretaget af magasinet BådNyt i 2019, hvor JOTUN NONSTOP imponerede blandt 16 forskellige bundmalinger.

Pris fra
715,00 DKK
Lager:

JOTUN NONSTOP Bundmaling 2,5 ltr. 

Med sin unikke og effektive formel står JOTUN NONSTOP som en pålidelig beskytter mod alle former for begroning igennem hele sejlersæsonen. Denne bundmaling skiller sig ud ved ikke kun at være enestående effektiv, men også ved at kunne påføres op til 9 måneder før, hvilket gør den ideel til efterårsbehandling og forberedelse til den kommende sejlsæson.

JOTUN NONSTOP leverer ikke kun kvalitet og pålidelighed, men også en imponerende dækkeevne, der resulterer i en glat og optimal bund. Den er dobbelt så effektiv som mange andre selvpolerende bundmalinger på markedet, hvilket understreger dens overlegenhed.

For sejlere, der søger en bundmaling med dokumenteret ydeevne og langvarig beskyttelse, er JOTUN NONSTOP det oplagte valg. Med sin testvindende status og anbefaling fra BådNyt, kan du have tillid til, at denne bundmaling lever op til de højeste standarder inden for selvpolerende teknologi og bådbeskyttelse.

Se hele bundmalings testen her.

 

Obs!

Hvid og grå indholder ikke kobberoxid og kan derfor også bruges på letmetal som f.eks. dit Z-drev.

 

Fart: Op til 45 knob
Rækkeevne: 10 m2 pr. liter
Overmalingstør: v/23°: 8 timer
Søsætningstør: v/ 23°: Efter 12 timer og inden 9 måneder.
Kan males på gl. bundmaling: Hårde og og selvpolerende bundmalinger.
Fortynder/rengøring: Nr. 7

Bundmale båden i efteråret

Båden har stået i frost hele vinteren, og selve skroget når ofte ikke at blive varmt i løbet af dagen.

Da bundmaling som regel skal have minimum 18 grader for at blive optimalt, kan det ofte være svært at finde en god dag i foråret.

Som noget helt unikt, kan man med JOTUN NONSTOP male båden op til 9 måneder før søsætning. Det kan faktisk give bedre resultater og dermed give mindre begroning. I foråret er temperaturerne oftere lave, selvom solen står højt på himlen.

Få mere tid ude på havet

Derfor har JOTUN lavet sin Bundmaling, så den kan males på båden op til 9 måneder før.

Så mens båden er "varm" her i efteråret er det en god idé at få malet båden. Udover det bedre resultat, sparer det dig vigtig tid i foråret, hvor vi alle hellere vil på vandet.

Så selvom de fleste hurtigt pakker båden sammen, og efterlader den på havnen, burde man nok lige gøre sig de sidste forberedelser.