vandlinje emalje og bundmaling

Vandlinje emalje med beskyttelse imod vind og vejr

Højglans yacht emalje, specielt fremstillet til brug i vandlinjen. Har særdeles god beskyttelse mod vind og vejr, og de omskiftelige virkninger af vand og luft. Kan påføres på glasfiber, træ, stål, aluminium, på primerlag eller et slebet eksisterende malingslag.

Se vores udvalg i vandlinje emalje herunder:

-8%

BRILLIANT GLOSS Brilliant Gloss er en yderst farvebestandig, blank modificeret alkyd emalje. Fleksibel og modstandsdygtig over for saltvand og forurening. Nem påføring og fremragende resultat. Til brug udvendigt og indvendigt over vandlinien.

340,00 DKK
369,00 DKK
Du sparer: 29,00 DKK
-8%

Hempel's Multicoat 51120 er en slutstrygning baseret på alkyd. Den har god dækkeevne og strygbarhed og er modstandsdygtig over for sollys, saltvand og spild af mineralolie

631,00 DKK
685,00 DKK
Du sparer: 54,00 DKK

Hempel's Multicoat 51120 er en slutstrygning baseret på alkyd. Den har god dækkeevne og strygbarhed og er modstandsdygtig over for sollys, saltvand og spild af mineralolie

Pris fra
195,00 DKK
-8%

HEMPEL'S POLYGLOSS HEMPEL’S POLYGLOSS 55530 er en højglans to-komponent polyurethan-baseret slutstrygning med fremragende glans- og kulørbestandighed. Meget slidstærk. God resistens over for vand, spild af olierog en række kemikalier. Let at rengøre. Som slutstrygning på overflader over vandlinien på glasfiber, aluminium, stål, beton, krydsfinér og træ, der ikke "arbejder".

460,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 39,00 DKK

Hempel OCEAN GLOSS Superyacht finish til mindre lystbåde. Ocean Gloss er en tokomponent slutstrygning i polyuretan og af høj kvalitet. Den er hurtigtørrende og utrolig slidstærk. Formidabel bevaring af glans og kulør på forskellige overflader. På grund af stor modstandsevne i meget aggressive miljøer opnås en optimal beskyttelse mod nedbrydning og slitage. Skal anvendes over vandlinjen. Ved sprøjtemaling med Wagners sprøjtepistol er det yderst vigtigt at dyse Brilliant bliver anvendt. Kun til professionelt brug.

398,00 DKK
-8%

Hempel NON SLIP DECK COATING. topcoat. Til brug udvendigt og indvendigt over vandlinien. Velegnet til træ, metal og glasfiber m.m.. Indeholder granulat til skridsikring (ru overflade). 0,75 ltr.

368,00 DKK
399,00 DKK
Du sparer: 31,00 DKK